Deze website maakt enkel gebruik van functionele cookies, om fraude te voorkomen en de veiligheid van de website te verbeteren. Meer info
Ok
We are legal.

Expertise

ICT-recht en Intellectueel eigendomsrecht

Gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van intellectuele eigendomsrechten: merkenrecht, auteursrecht, softwarerecht, octrooirecht en bescherming van knowhow vereist gespecialiseerd advies.

Ons kantoor beschikt over uitgebreide kennis en ervaring om cliënten in de volgende gebieden bij te staan:

ICT-recht

Wij zijn beslagen in het begeleiden en adviseren van klanten (hun resp. positie als koper/verkoper, licentiegever/licentiehouder, klant/dienstverlener ) bij het onderhandelen, opstellen en/of herzien van technologie-, outsourcing- en cloud computing-contracten, Service level agreements, software- en hardware gerelateerde overeenkomsten.

IP-recht

Het kantoor adviseert en begeleidt cliënten (voornamelijk binnen de technologiesector) met betrekking tot bescherming, licentiëring en handhaving van intellectuele-eigendomsrechten (auteursrechten, rechten op computerprogramma’s en databanken, handelsmerken en domeinnamen), technologielicenties- en R&D-overeenkomsten, de herziening van consortiumovereenkomsten in het kader van Europees gefinancierde projecten zoals bijvoorbeeld HORIZON 2020 (voorheen KP7), ECSEL en EUREKA-CATRENE, overeenkomsten inzake de ontwikkeling van hardware/software/toepassingen, licenties en distributie en de bescherming van vertrouwelijke informatie (bijvoorbeeld NDA’s en geheimhoudingsovereenkomsten).

Referenties:

Onder het cliënteel van DNA Law kunnen we ondernemingen rekenen die actief zijn op het gebied van e-commerce in verschillende sectoren, waaronder prêt-à-porter (kledij), verschillende platformen in de deeleconomie, (fast-) food bedrijven en cateringdiensten alsook bedrijven actief in website- en mobiele applicatieontwikkeling.

Deze expert(s) denken met u mee

Stéphanie Ngay-Katalay
Advocaat

+32 (0) 2 897 60 00
stephanie.ngay-katalay@dna-law.be