Deze website maakt enkel gebruik van functionele cookies, om fraude te voorkomen en de veiligheid van de website te verbeteren. Meer info
Ok
We are legal.

Expertise

Ondernemingsrecht

Bijstaan en adviseren van ondernemers, bedrijfsleiders, bestuurders, en rechtspersonen in een nationale en internationale omgeving behoort tot het DNA van ons kantoor.

Duidelijke afspraken zijn essentieel voor de goede uitbouw en organisatie van elke onderneming. Wij verlenen hiervoor pragmatische bijstand en advies inzake redactie, onderhandeling en afdwinging van nationale en internationale handelscontracten, in alle domeinen waar u als onderneming mee geconfronteerd wordt, zowel B2B als B2C.

Onze dienstverlening bestaat o.a. in de redactie en de revisie van diverse handelsrechtelijke contracten, begeleiding bij onderhandelingen, alsook het behartigen van handelsrechtelijke geschillen voor rechtbanken en arbitragecolleges.

Referenties:

DNA Law haar cliënteel bestaat zowel uit Belgische afdelingen van multinationals als uit kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) die zij dagelijks bijstaat bij de verschillende (juridische) uitdagingen eigen aan het ondernemersbestaan.

Deze expert(s) denken met u mee

Dries Joseph
Partner

+32 (0) 2 897 60 00
dries.joseph@dna-law.be
Alain Bouteille
Partner

+32 (0) 2 897 60 00
alain.bouteille@dna-law.be
Stéphanie Ngay-Katalay
Advocaat

+32 (0) 2 897 60 00
stephanie.ngay-katalay@dna-law.be
Loïc Mertens
Advocaat

+32 (0) 2 897 60 00
loic.mertens@dna-law.be