Deze website maakt enkel gebruik van functionele cookies, om fraude te voorkomen en de veiligheid van de website te verbeteren. Meer info
Ok
We are legal.

Meester Dries Joseph is stichtend vennoot van DNA law en bouwde gedurende zijn carrière een aanzienlijk expertise op, voornamelijk in het vennootschaps- en handelsrecht in de ruime zin. Daarbij adviseert hij onder meer aandeelhouders en bestuurders bij belangrijke besprekingen op cruciale momenten.

Aan de Katholieke universiteit Leuven behaalde Dries met onderscheiding zowel een diploma Rechten als een diploma Economie en Bedrijfskunde, aangevuld met een gedeeltelijke MBA opleiding aan de UniBe (Bern, Zwitserland).

Na zijn studies heeft hij gedurende ruim tien jaar ervaring opgedaan als advocaat bij verschillende gerenommeerde kantoren alsook als strategisch consultant bij een internationale onderneming. Dries genoot verschillende internationale opleidingen inzake succesvol onderhandelen en in 2018 ook de postuniversitaire opleiding Curator-vereffenaar aan de K.U. Leuven.

Als assistent en later als gastdocent is hij ook nauw betrokken bij de academische wereld.

Zijn dynamisch en ondernemend cliënteel, voornamelijk KMO’s  actief in o.a. de diensten- en distributiesector maar evengoed in de wereld franchisecontracten waarderen hem voor zijn proactieve, pragmatische en oplossingsgerichte aanpak.

Zijn ondernemingsgericht en commercieel meedenken wordt door zijn cliënteel bijzonder geapprecieerd zowel als adviseur bij fusies en overnames als bij de opmaak van handelscontracten en de afdwinging ervan voor de rechtbank.

Talen
Nederlands, Frans, Engels en Duits

Onder meer gespecialiseerd in