Deze website maakt enkel gebruik van functionele cookies, om fraude te voorkomen en de veiligheid van de website te verbeteren. Meer info
Ok
We are legal.

Expertise

Insolventierecht

Herstructureringen en het veiligstellen van zakelijke, financiële en persoonlijke belangen zijn voor een ondernemer van cruciaal belang.

Het kantoor ondersteunt ondernemingen in moeilijkheden, begeleidt vereffeningen en adviseert ondernemingen die met insolvabele handelspartners geconfronteerd worden. 

Wij begeleiden ons cliënteel bij het veiligstellen van hun financiële belangen en bij de onderhandelingen met curatoren, voorlopige bewindvoerders en gerechtsmandatarissen.

Verschillende van onze advocaten zijn reeds jarenlang actief in deze rechtstak en traden in het verleden reeds op als vereffenaar, boden begeleiding bij faillissement, en wisten de belangen van internationale bedrijven te vrijwaren bij het faillissement van toeleveranciers.

Referenties:

DNA Law haar cliënteel bestaat uit ondernemingen en investeerders die geconfronteerd worden met insolventieproblematiek in de ruime zin.

Deze expert(s) denken met u mee

Dries Joseph
Partner

+32 (0) 2 897 60 00
dries.joseph@dna-law.be
Alain Bouteille
Partner

+32 (0) 2 897 60 00
alain.bouteille@dna-law.be